نوآوری در صنعت پلیمر زمینه ساز تحول در رشد تولید
به گزارش فراز انرژی به نقل از نیپنا، نشست تخصصی تأثیر فناوری در رشد صنایع پلیمر و جایگاه پیشرفته تکنولوژی فناوریهای نو ایران در دنیا روز سهشنبه (۲۰ شهریور) در حاشیه سومین روز نمایشگاه بین المللی ایران پلاس برگزار شد.
در این نشست سعید زکایی، مدیرعامل شرکت پلیمر شریف با بیان اینکه صنعت پلیمر یکی از صنایع کلیدی دنیاست، گفت: صنعت پلیمر با توجه به منابعی که در کشور وجود دارد یک صنعت راهبردی محسوب میشود و ایران رتبه ۲۴ جهان در صنعت پلیمر را دارد. وی با بیان اینکه یکی از مواد اولیه و مهم صنعت پلیمر نفت است، افزود: با توجه به ذخایر غنی نفت و گاز ایران در جهان، رتبه نهم ظرفیت نیروی کار، رتبه نخست مقاله و پتنت در منطقه و رتبه پنجم در دنیا، همه شرایط لازم برای دستیابی به رتبه تک رقمی در صنعت پلیمر در جهان را داریم و توسعه فناوری مهمترین عامل برای دستیابی به رتبه جهانی در صنعت پلیمر است.
مدیرعامل شرکت پلیمر شریف تصریح کرد: نوآوری تنها توسعه محصول نیست، بلکه توسعه بازاریابی و فروش، فرایند تولید و مدل کسب و کار از دیگر مزیتهای نفوذ فناوری در صنعت پلیمر است. زکایی ادامه داد: مشتری توانمند مهمترین محرکه برای ایجاد نوآوری در صنعت است و ما باید بحث صادرات را جدی بگیریم و با مشتریهای توانمند در سایر کشورها ارتباط برقرار کنیم.
در ادامه این نشست برمک قنبرپور، عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه با توجه به زنجیره ارزش پلیمر، همه اجزای زنجیره باید به لحاظ ارزشآفرینی توسعه پیدا کنند، گفت: توسعه مواد اولیه پلیمری در ایران روند رو به رشدی دارد و پارسال در بورس حدود ۵ میلیون تن مواد اولیه پلیمری عرضه شد.
وی با اشاره به اینکه از ۸ میلیون تن ظرفیت پلیمری پتروشیمیهای کشور هماکنون ۵ میلیون تن تبدیل به مواد پلیمری میشود، افزود: حدود ۳ میلیون تن از این ظرفیت به صورت خام صادر میشود و ما اگر همه این ظرفیت را به مواد پلیمری و مهندسی تبدیل کنیم حدود دو برابر ارزش افزوده ایجاد میشود.
هاشمی، مدیرعامل شرکت پایدارپلاستیک نیز در این نشست گفت: خلاقیت سرانجام تبدیل به نوآوری میشود و این خلاقیت باید تکرار شود و در مسیری که دارد با تحقیق باید توسعه داده شود.
در ادامه محمدصالح خالقی، دبیر شبکه فن بازار ملی ایران با بیان اینکه از دیدگاه مبادلات فناوری تاثیر آن بر صنعت زیاد است، بیان کرد: در توسعه علم و فناوری عملکرد مطلوبی در کشور وجود دارد، اما افزون بر توسعه علم و فناوری باید بازار فناوری نیز توسعه یابد و تجاریسازی شود.
وی با اشاره به اینکه در یک دهه اخیر رشد تقاضای فناوری و نوآوری در کشور افزایش یافته است، گفت: تجمیع تقاضا در کشور موجب افزایش تعداد تولیدکنندگان و تولید میشود و مزیتی را که برای یک مجموعه تولیدکننده ایجاد میکند نفوذ فناوری در تولیدات مجموعه است. دبیر شبکه فن بازار ملی ایران با بیان اینکه باید ساز و کار ارتباط بین بخش تولید در صنعت پلیمر و زیست بوم فناوری و نوآوری در کشور ایجاد شود، افزود: با شناسایی این دو مجموعه از هم شاهد نفوذ فناوری در صنعت هستیم.
هجدهمین نمایشگاه بینالمللی ایرانپلاست با حضور ۲۸۸ شرکت خارجی و ۵۲۵ شرکت داخلی بهمدت چهار روز (۱۸ تا ۲۱ شهریور) در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران دایر است.
برای مشاهده اخبار، تصاویر، ویدئو و گزارشات اختصاصی فراز انرژی از این نمایشگاه اینجا کلیک کنید.
برچسب ها :ایران پلاست ، فراز انرژی در ایران پلاست ، محصولات پلیمری و شیمیایی ، هجدهمین نمایشگاه بینالمللی ایران پلاست
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0