تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۶
کد خبر : 18858

با حضور آریاساسول در نمایشگاه ملی صنایع شیلاتی بوشهر؛ طرح احیای زیستگاه آبزیان بومی معرفی شد

با حضور آریاساسول در نمایشگاه ملی صنایع شیلاتی بوشهر؛ طرح احیای زیستگاه آبزیان بومی معرفی شد
استاندار بوشهر در جریان بازدید از نمایشگاه ملی صنایع شیلاتی بوشهر، ضمن تقدیر از عملکرد آریاساسول در حفظ و غنای زیستگاه‌های آبزیان جنوب استان، گفت: فعالان بومی و مجرب این صنعت، سرمایه‌های ارزشمندی هستند که به توسعه همه‌جانبه پرورش آبزیان کمک می‌کنند.

به گزارش فراز انرژی به نقل از روابط عمومی شرکت پلیمر آریاساسول، سومین نمایشگاه ملی صنایع شیلاتی با حضور ارسلان زارع، استاندار و مسئولان ارشد این استان و شرکت‌ها و فعالان صنعت شیلات از ۱۶ استان کشور، عصر چهارشنبه (۱۲ دی‌ماه ۱۴۰۳)، گشایش یافت.

شرکت پلیمر آریاساسول نیز با ارائه طرح احیای زیستگاه و جمعیت گونه‌های آبزیان بومی خلیج فارس در این نمایشگاه حضور دارد.

بر اساس این گزارش شرکت پلیمر آریاساسول با حضور در میان ۲۸ شرکت دانش‌بنیان در این نمایشگاه، با تکیه به دانش موجود در شرکت پیشرو، طرح حفظ ذخایر دریایی خلیج فارس با ایجاد زیستگاه‌های مصنوعی را به بازدیدکنندگان ارائه کرد.

پیش از این، به‌منظور حفظ ذخایر دریایی در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی خود، تفاهم‌نامه احیای زیستگاه و جمعیت گونه‌های آبزیان بومی خلیج فارس در استان بوشهر با تکثیر و پرورش ماهی «شانک زرد باله» به امضای آریاساسول و اداره کل شیلات استان بوشهر رسید.

این طرح که فاز مطالعاتی و شناسایی پهنه‌های دریایی آن به پایان رسیده، به‌زودی وارد فاز اجرایی و ساخت سازه‌های بتنی زیستگاه مصنوعی خواهد شد که انتظار می‌رود با اجرای آن، علاوه بر پیشگیری از انقراض گونه شانک زرد باله و حفظ محیط زیست به امرار معاش جوامع محلی نیز کمک شایانی کند.

ارسلان زارع، استاندار بوشهر نیز در بازدید از این نمایشگاه، در جریان میزان پیشرفت این طرح قرار گرفت و بر ارتقا کیفی تولیدات و رونق بیشتر صنایع شیلاتی با تکیه بر تقویت و حفظ زیستگاه‌های آبزیان تأکید کرد.

وی ضمن تقدیر از عملکرد شرکت پلیمر آریاساسول در حفظ و غنای زیستگاه‌های آبزیان در جنوب استان، گفت: ظرفیت‌های اقتصادی موجود در این صنعت و نیز میزان اشتغالی که در آن وجود دارد، در کنار رویکرد دولت چهاردهم مبنی بر توسعه اقتصاد دریامحور در مناطق ساحلی، اهمیت توجه به این صنعت را افزون‌تر می‌کند و فعالان بومی و مجرب این صنعت، سرمایه‌های ارزشمندی هستند که به توسعه همه جانبه پرورش آبزیان کمک می‌کند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.