در مجمع پتروشیمی نوری رقم خورد؛
از شگفتی آقای مدیرعامل نسبت به روندهای مرسوم قضایی تا استراتژی نوری در ایجاد درآمدهای پایدار
به گزارش فراز انرژی، در آغاز مجمع و پس از قرائت کلام الله مجید و با رای سهامداران، هیئت رئیسه مجمع تحت ریاست دکتر رحیمیان سرای بطور رسمی انتخاب و در ادامه گزارشی از عملکرد سال ۱۴۰۲ این شرکت به سهامداران ارائه شد.
در ابتدای مجمع پس از قرائت کلام الله مجید، اعضای هیئت رئیسه انتخاب و در ادامه گزارشی از عملکرد شرکت به سهامداران ارائه گردید.
مهندس تقی صانعی با اشاره به رشد حجم فروش و تولید علی رغم اورهال گفت: در سال ۱۴۰۲ علی رغم خاموشی کامل مجتمع اما در نهایت موفق به پوشش ۹۹ درصد ظرفیت اسمی خود شدیم.
وی افزود: علی ررغم کاهش فروش صادراتی ناشی از تعهد به تامین نیاز داخل اما شرکت پتروشیمی نوری سهمی ۱۲ درصدی بعبارتی ۱/۶ میلیارد دلاری از کل ارز وارد شده توسط پتروشیمیها را بخود اختصاص داده است.
ایشان مهمترین اقدامات انجام شده در سال ۱۴۰۲ را اینگونه برشمرد و گفت: منطقی کردن نرخ خوراک، ارزاوری پتروشیمی هنگام پس از راه اندازی واحد آمونیاک، ادامه پروژههای شیرینسازی برش سنگین، تولید گازوییل یورو ۶ و واحد زیروفلرینگ، خرید ۶۷ درصد پروژه الفین و پلی الفین پتروشیمی هرمز، خرید ۲۰ درصد پتروشیمی اروند، راه اندازی دو پروژه هوش مصنوعی، پایش مصرفی انرژی و آنالیز اندازه گیری بنزن، اخذ گواهینامه مدیریت ریسک، بومیسازی قطعات و تجهیزات سنگین به ارزش ۱۲۰۰ میلیارد تومان از مهمترین اقدامات صورت پذیرفته در سال مالی قبل است.
مدیرعامل پتروشیمی نوری راه اندازی پروژه اوره هنگام را در صدر مهمترین برنامههای این شرکت عنوان کرد و گفت: ادامه پروژه شیرینسازی برش سنگین، گازوییل یورو ۶ و ادامه پروژه زیروفلرینگ و پتروشیمی هرمز را در سال جاری با قدرت دنبال میکنیم.
صانعی با اشاره به عملکرد حقوقی شرکت گفت: اموال شرکت بازرگانی پتروشیمی را توقیف کرده اما پس از مدتی علی رغم همه کارها، رای به نفع شرکت بازرگانی پتروشیمی رقم خورد. در این راستا درخواست تجدید نظر داده پ منتظر رای دادگاه تجدید نظر هستیم.
ایشان در ادامه نیاز خود را برای اتمام پروژههای جاری شرکت به ۱۳۰ میلیون دلار سرمایه عنوان کرد و گفت: در صورت تقسیم حداکثر سود قائل به اتمام این پروژهها من جمله پتروشیمی هنگام و شیرینسازی برش سنگین نیستیم.
در پایان این مجمع صورتهای مالی و گزارش هیئت مدیرت مربوط به دوره مالی منتهی به اسفندماه ۱۴۰۲ تصویب، سازمان حسابرسی بعنوان بازرس قانونی شرکت تعیین، روزنامه اطلاعات بعنوان روزنامه کثیرالانتشار انتخاب و پس از تقسیم ۸۲ درصد سود خالص در نهایت به هر سهم ۲۰.۰۰۰ ریال تخصیص یافت.
برای مشاهده ی ویدئو این مجمع اینجا کلیک کنید.
برچسب ها :پتروشیمی نوری ، تقی صانعی ، مدیرعامل پتروشیمی نوری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0