تاریخ انتشار : جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۵
کد خبر : 8222

مدیرعامل پتروشیمی جم خبر داد؛

پلیمر پادجم در سال ۴۰۰ میلیون دلار درآمدزایی خواهد داشت

پلیمر پادجم در سال ۴۰۰ میلیون دلار درآمدزایی خواهد داشت
اردکانی در مورد تاثیر بهره برداری کامل از ظرفیت اسمی پلیمر پادجم بر ناترازی و درآمدزایی صندوق بازنشستگی کشوری گفت: ما امیدواریم که بتوانیم سالیانه حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون دلار به درآمد مجموع صندوق بازنشستگیِ کشوری و سایرِ سهامداران اضافه کنیم.

به گزارش فراز انرژی، محمدهاشم نجفی اردکانی، مدیرعامل شرکت پتروشیمی جم در آیین بهره برداری از فاز یک پلیمر پادجم در گفت و گو با نفت ما در خصوص بازگشت این مجتمع به جغرافیای صنعت پتروشیمی کشور و زمان بهره برداری از فازهای دیگر این مجموعه اظهار داشت: اعتقاد ما همواره بر این بود که پروژه پلیمر پادجم بن‌بست ندارد و مشکلاتش قابل حل است و همین جوانان دهه شصتی و دهه هفتادی با تکیه بر غیرت ملی پای کار آمده و فاز اول پروژه را به اتمام رساندند.

نجفی اردکانی ادامه داد: ما امیدواریم ظرف سه یا چهار ماه آینده بتوانیم سایر فازهای دیگر یعنی خط‌های ABS و HIPS را وارد مدار کرده و ظرف ۱۵ ماه آینده هم بتوانیم تجهیزات را وارد کرده و نصب کنیم و بتوانیم تولید خط Rubberرا هم آغاز کنیم که عملا به اعتقاد بنده ۱۵ ماه دیگر پروژه به اتمام خواهد رسید.

مدیرعامل پتروشیمی جم در خصوص تولید نوع گریدهای انحصاری پادجم با توجه به تولیدات پتروشیمی‌های قائد بصیر و تبریز اعلام کرد: البته در مورد محصولاتی که ما می‌توانیم تولید کنیم، فعلا GPBS در سه گرید تولید می‌کنیم و بر اساس اسناد و تناژی که داریم فقط تولید یک خط ما با کل تولیدات ABS داخل کشور برابری می‌کند و امیدواریم بتوانیم این ناترازی را در کشور رفع کنیم. لذا فعلا گریدهای شفاف و بی‌رنگ تولید می‌کنیم.

اردکانی در مورد تاثیر بهره برداری کامل از ظرفیت اسمی پلیمر پادجم بر ناترازی و درآمدزایی صندوق بازنشستگی کشوری گفت: ما امیدواریم که بتوانیم سالیانه حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون دلار به درآمد مجموع صندوق بازنشستگیِ کشوری و سایرِ سهامداران اضافه کنیم، اما چیزی که وجود دارد به هر حال ما برای رفع ناترازی صندوقهای بازنشستگی، دو راه بیشتر نداریم یکی اصلاح قوانین و مقرراتی در حوزه صنایع پتروشیمی به گونه‌ای که الان متاسفانه با بعضی مسائل مثل شیوه‌های عرضه محصول و الزامات انجام آن مواجهیم و از طرفی هم الزام به تکمیل زنجیره ارزش است که در این میان طرح PDH/PP پتروشیمی کنگان ما قطعا یکی از طرح‌هایی است که باید به نتیجه برسد.

مدیرعامل پتروشیمی جم در مورد تامین خوراک بین مجتمعی استایرن و خوراکهای آکرونیتریل و بوتادین مجتمع پلیمر پادجم تصریح کرد: ما برای خوراک پایدار مجتمع پلیمر پادجم مشکلی نداریم چون استایرن را براساسِ قرارداد سهمیه خوراک استایرنی که داشتیم تامین کردیم و پروژه شروع به فعالیت کرده و قراردادش هم منعقد شده است. بوتادین هم که از پتروشیمی جم به عنوان سهامدار خودش دریافت می‌کند و یکی از دلایلی که ما سمت GPBS رفتیم این بود که سراغ واردات ACN نرویم و بتوانی خودمان در داخل کشور با توان داخلی و با توان محصولات خودمان، محصولی را تولید کنیم و به سمت رابر برویم تا توجیه اقتصادی داشته باشد و به نحوی بتوانیم حاشیه سودمان را حفظ کنیم. امیدوارم در مرحله بعد بتوانیم ACN را وارد کنیم و برای خط‌های بعدی‌مان به سراغ ABS برویم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.