ورود صنعت پتروشیمی در توسعه میادین از مؤثرتری ابزار رفع ناترازی
به گزارش فراز انرژی به نقل از نیپنا؛ انرژی حسینعلی محمدحسینی، مدیر برنامهریزی تلفیقی شرکت ملی گاز امروز (دوشنبه، ۱۵ مردادماه) در پنل تخصصی سرمایهگذاری و توسعه صنایع
پتروشیمی در حاشیه پانزدهمین همایش بینالمللی صنعت پتروشیمی اظهار داشت: ناترازی گاز و انرژی رشد اقتصادی کشور را تحت تاثیر قرار داده است.
وی افزود: رفع ناترازی در گروی شناسایی درست عوامل و برخورد هوشمندانه با آنهاست.
مدیر برنامهریزی تلفیقی شرکت ملی گاز با بیان اینکه دومین دارنده ذخایر گازی جهان با ۳۲ هزار میلیارد مترمکعب منابع گازی هستیم، گفت: عامل بروز مشکلاتی که به ناترازی گاز ختم شده، نگاه صرف به بخش تولید و غافل شدن از بخش مصرف، عدم ذخیرهسازی وعدم بهینهسازی در بخشهای مصرفی، از عوامل اصلی ناترازی امروز گاز هستند.
محمدحسینی بحث توسعه میادین گازی با سرمایهگذاری واحدهای بزرگ صنعتی را از ابزارهای بسیار مناسب قانونی در برنامه هفتم توسعه دانست و گفت: از شرکتهای پتروشیمی و هلدینگهای بزرگ میخواهم که در این زمینه ورود جدی داشته باشند و از این فرصت قانونی استفاده کنند.
وی ادامه داد: در برنامه هفتم توسعه تزریق گاز به شبکه از محل ذخیرهسازی به میزان روزانه ۱۲۰ میلیون مترمکعب دیده شده که هماکنون این ظرفیت ۳۰ میلیون مترمکعب در روز است.
مدیر برنامهریزی تلفیقی شرکت ملی گاز خاطرنشان کرد: ذخیرهسازی روزمینی گاز که شرکتهای فولادی استقبال خوبی از آن کردهاند، فرصت موثری برای کمک به تأمین پایدار گاز صنایع است و شرکتهای پتروشیمی میتوانند با مراجعه به شرکت ملی گاز با توجه به بازنگری در آییننامه آن به نفع سرمایهگذاران، از این فرصت استفاده کنند.
محمدحسینی اعطای گواهینامه صرفهجویی گاز از طریق بورس را فرصتی برای سرمایهگذاران در امر صرفهجویی در مصرف گاز و بهرهمندی از این اوراق دانست و گفت: افرادی که در زمینه بهینهسازی مصرف گاز سرمایهگذاری کنند، شرکت ملی گاز متعهد میشود در هر زمان گواهی صرفهجویی را پرداخت کند.
برای مشاهده اخبار مربوط به پانزدهمین همایش بین المللی IPF اینجا کلیک کنید.
برچسب ها :همایش بینالمللی پتروشیمی ایران
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0