تاریخ انتشار : جمعه ۱۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۴:۴۲
کد خبر : 9065

محمود فخرایی مدیرعامل پتروشیمی مروارید؛

سود عملیاتی شرکت ۱۱۹ درصد در مدت مشابه سال قبل است

سود عملیاتی شرکت ۱۱۹ درصد در مدت مشابه سال قبل است
اتفاق مهمی در صنعت پتروشیمی افتاد و آن استفاده از کاتالیست ایرانی در پتروشیمی مروارید بود.

مدیرعامل پتروشیمی مرواریددر خصوص عملکرد ۴ماهه پتروشیمی مروارید با رشد ۷۵درصدی سود عملیاتی اظهار داشت: واقعیت این است که سود عملیاتی ما بیشتر از این بود این ۷۵درصد مربوط به میزان فروش است.

به گزارش فراز انرژی به نقل از پتروچی، محمود فخرایی گفت: سود عملیاتی شرکت ۱۱۹ درصد در مدت مشابه سال قبل است.

وی با اشاره به اینکه مسائلی مثل مثل تداوم بدون توقف در تولید و همچنین تلاش ویژه بخش بازرگانی در قیمت‌گذاری و گرفتن کشتی که دخیل هستند افزود: همه‌ی این عوامل دست به دست هم داد تا سود عملیاتی شرکت نسبت به سال قبل رشد داشته باشد.

مدیرعامل مروارید ادامه داد: اتفاق مهمی در صنعت پتروشیمی افتاد و آن استفاده از کاتالیست ایرانی در پتروشیمی مروارید بود.

فخرایی تصریح کرد: یکی از مهمترین و گران‌ترین کاتالیست‌ها در صنعت پتروشیمی است که هر وجه آن ۱۰۰ میلیون یورو ارزش دارد.

وی یکی از ماموریت‌هایش در بدو ورود به مروارید را کاهش هزینه‌های تولید خواند و افزود: یکی از راه‌هایی که میتوان هزینه تولید را کاهش داد استفاده از تجهیزات و وسایلی است که در داخل کشور وجود دارد. مدیر عامل شرکت پتروشیمی مروارید ادامه داد: توجه به تحریم کشور گاها مجبور می‌شویم قیمت‌های بسیار بالاتری نسبت به حالت عادی برای کاتالیست‌ها و بقیه تجهیزات مورد نیاز پرداخت کنیم.

فخرایی با بیان اینکه به همین جهت برنامه ریزی کردیم از کاتالیست ایرانی استفاده کنیم گفت: این کاتالیست از طرف بخش فنی ما مورد تأیید است و شرکت تولید کننده همه‌ی شروطی را که برای عملکرد درست کاتالیست گذاشتیم پذیرفت.

وی با اشاره به اینکه ۶واحد ان پی جی در کشور وجود دارد که با این معضل رو به رو هستند و هزینه زیادی برای خرید کاتالیست از کشور چین می‌دهند افزود: با این کار از خروج ارز جلوگیری کنیم.

مدیرعامل مروارید اضافه کرد: حجم زیادی از کاتالیست‌های مستعمل از گذشته در کارگاه‌ها باقیمانده که شرکت متعهد است نقره‌ای که در آن‌ها وجود دارد را استحصال کند و دوباره در فرایند تولید کاتالیست از آن استفاده کند.

فخرایی با بیان اینکه این واقعا دستاورد بزرگی است و باید همه جانبه از طرف همه‌ی شرکت‌ها حمایت شود که به موفقیت برسد افزود: نزدیک ۲۰۰۰ تن کاتالیست مستعمل وجود دارد که حدود ۴۰۰ تن نقره در این کاتالیست‌ها وجود دارد که بلااستفاده مانده است.

وی ادامه داد: عواملی مانع صادرات نقره می‌شود به همین دلیل بهترین کار این است که از همین نقره در داخل کشور استفاده شود.

مدیرعامل پتروشیمی مروارید گفت: مطمئنم اگر این کاتالیست بهتر از کاتالیست‌های دیگر جواب ندهد عملکرد ضعیف‌تری نخواهد داشت.

فخرایی تصریح کرد: قرارداد انجام شده و قرار است که بهمن ماه امسال کاتالیست آماده تحویل شود؛ ما استفاده کنیم و نتایجش را به کل کشور ارائه بدهیم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.