فراز انرژی به نقل از بولتن نیوز گزارش میدهد؛
ماجرای تخلف سرپرست مدیریت پتروشیمی پارس چه بود؟
به گزارش فراز انرژی، سال ۱۴۰۱ و در پی انعقاد قراردادی مابین مجتمع گاز پارس جنوبی و اوران تجارت پویا برای خرید تعداد ۱۱ دستگاه توربین گازی SGT۶۰۰ به مبلغ ۱۱۰ میلیون یورو که پیش پرداخت آن ۵۰ درصد معادل ۵۵ میلیون یورو به فناوران پرداخت شده ولیکن در نهایت در سال ۱۴۰۳ شاهد فسخ آن هستیم!
قرار بوده ۱۱ دستگاه توربین طی یکسال جهت تولید گاز کشور تامین شود. اما حالا بعد از سه سال دریغ از یک پیچ.
در این قرارداد که شواهد نشان میدهد از اول هم قرار نبود آقای حسن رحیمی شرکت فن اوران تجارت پویا آن را بدهد، گویا توسط آقای اصولی به شرکتهای دیگر فعال در حوزه تامین قطعات و توربینهای گاز ی گفته میشود تا در مناقصه شرکت نکنند تا رحیمی و شرکتش برنده شوند!
برابر اخبار واصله آقای حسن رحیمی و شرکت وی یعنی فن اوران تجارت پویا بعد از برنده شدن و عقد قرارداد و در اختیار گرفتن پروژه، پیش پرداخت ۵۰ درصدی معادل ۵۵ میلیون یورو را میگیرد اما توربینهای گازی SGT۶۰۰ را به شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی تحویل نمیدهد.
حال که سه سال از موعد قرارداد گذشته، رحیمی آمده میگوید نمیتوانم توربینها را تامین کنم، قراردادش فسخ شده است و تهدید کرده اگر تضمین ضمانت نامهها را بروز کنند همه پولهایی را که به افراد پرداخته اعلام میکند!
تهدید مدیرعامل فناوران در حالی است که قانونا ضمانت نامهها باید بروز شود یعنی ضمانت نامه ۶۶ میلیون یورویی که در سال عقد قرارداد هر یورو حدود ۲۷۰۰۰ تومان بوده باید با توجه به یورو ۶۶۰۰۰ تومانی امروز بروز گردد.
آنطور که پیدا است اینطور استنباط میشود که شرکت آقای رحیمی پولها را گرفته ولی از اول قرار نبوده چیزی تحویل بدهند. در این رابطه وقتی حرف از ضبط ضمانتها میشود میگویند ضمانت نامهها باید بروز بشود تا ضبط کنیم اما رحیمی در کمیته حل اختلاف قراردادی شرکت ملی گاز داد میزند که اگر قرار باشد ضمانت نامه من را بروز کنید و من پولها را پس بدهم باید بیایید و پولهایی را که به شماها دادم پس بدهید وگر نه من میروم و همه جا اعلام میکنم!
بعد از این حرفهای رحیمی دیگر صدا کسی در نیامده و کسی حرفی از بروز کردن ضمانت نامهها نزده است!
نکته جالبتر اینکه اقای رحیمی بابت قراداد منعقده با مجتمع گاز پارس جنوبی برای وارد کردن توربینهای گازی SGT۶۰۰ بدون سپردهگذاری رفته از بانک خاور میانه وام گرفته و از آنطرف هم وثیقهای نداده و بابت ضمانت فقط چک داده و بانکها هم به راحتی ضمانتنامه صادر کرده است!
در اینجا بانک خاورمیانه نه نتها جذب منابع ننموده بلکه با پرداخت وام به رحیمی جهت تامین وجه سپرده، منابع نیز از دست داده است.
صدور ضمانت نامه یکی از روشهای بانکها برای جبران کسری درآمدها است چرا که به مبلغ سپرده شده نقدی تضامین سودی تعلق نمیگیرد.
حال رحیمی به بانک خاورمیانه میگوید اگر قرار باشد چک من را اجرا بگذارید و من را بفرستید زندان من که نمیتوانم به شما پولی بدهم!
علاوه بر این باید متولیان امر پرسید تکلیف ارزی که از کشور خارج شده و بجای بخش کمی از ان ریال توسط بانک خاورمیانه دریافته شده چه میشود؟ آنهم در شرایط کنونی ارزی کشور.
در ادامه این پروژه پول گم کنی مدیران گازی کشور در مجتمع گاز پارس جنوبی و فرایند صدور ضمانتنامه برای قرارداد ۱۱۰ میلیون یورویی توسط بانک خاورمیانه به وسیله یک فقره چک و بدون سپرده گذاری، عزیزان در نهایت تصمیم میگیرند تا بجای نفر اصلی که باید پاسخگو باشد یک نفر دیگر را زیر منگنه ببرند تا ماجرا یکجوری فیصله پیدا کند و برای اینکار آقای س (سرپرست مدیریت بازرگانی پتروشیمی پارس) را که سالها متوالی واگذاری قراردادهای شیرینی مثل همین فقره در پارس جنوبی بوده را به همراه چند نفر دیگر گرفتهاند برده اند!
در این باره هم روابط عمومی پتروشیمی پارس جوابیه داده که می توانید از اینجا بخوانید.
برچسب ها :پتروشیمی پارس
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 3 در انتظار بررسی : 3 انتشار یافته : 0