بومیسازی دانش فنی؛
راهی برای توسعه پایدار صنعت پتروشیمی
به گزارش فراز انرژی، وی افزود: در بخش انرژی، بهکارگیری فناوریهای پیشرفته نقش مهمی در کاهش هدررفت منابع دارد. اگرچه تاکنون با اتخاذ رویکردهای دانشبنیان، پیشرفتهایی حاصل شده، اما همچنان نیازمند بهرهگیری گستردهتر از فناوریهای نوین هستیم.
دکتر فلاحیان با تأکید بر توانمندیهای علمی جوانان ایرانی خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیتهای داخلی، در کنار انتقال فناوریهای روز که در قالب معاهدات جدید وارد کشور خواهد شد، میتواند نقشی کلیدی در حل چالشهای صنعت پتروشیمی ایفا کند.
وی همچنین به اهمیت شرکتهای دانشبنیان در توسعه صنعت پتروشیمی پرداخت و گفت: دولتها رویکرد مثبتی در حمایت از این شرکتها اتخاذ کردهاند و در این راستا، اولویتهایی برای دانشبنیانها در حل گلوگاههای تولید و تأمین قطعات و تجهیزات در نظر گرفته شده است. این سیاست، نهتنها به تقویت بنیه مالی و فنی این شرکتها منجر شده، بلکه زمینهساز خودکفایی در این بخش نیز خواهد بود.
مدیریت دانش و بومیسازی فناوری، راهی بهسوی استقلال صنعتی
دکتر فلاحیان در پایان، بر اهمیت «مدیریت دانش» تأکید کرد و گفت: در سالهای گذشته، تأمین دانش فنی بسیاری از پروژههای پتروشیمی از طریق شرکتهای خارجی انجام شده است، در حالی که میتوان با اتخاذ رویکردی جامع، بسیاری از فناوریهای پیشرفته همچون PDH و PP را در داخل کشور بومیسازی و ثبت کرد. از این طریق، نهتنها وابستگی به شرکتهای خارجی کاهش مییابد، بلکه با بهینهسازی و توسعه مداوم این فناوریها، میتوان به منبعی قابل اعتماد و اتکا در حوزه دانش فنی تبدیل شد.
برای مشاهده مصاحبه وی در این زمینه در صدا و سیما به این صفحه بروید.
برچسب ها :پادجم ، پتروشیمی پادجم ، دکتر فلاحیان ، صنعت پتروشیمی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0